top of page

Sexenni estrenen nou single, ‘La Faràndula’


Sexenni

Sexenni és un grup de pop que va néixer a Lleida l’any 2019 als soterranis d’un institut, on tres amics es van decidir a gravar una maqueta. Actualment, és una de les darreres sorpreses amb més creixement del panorama musical català, ja que en temps rècord ha esdevingut un dels grups de moda i amb més projecció del país! 


L’any 2022 presentaven el seu àlbum de debut, ‘Retrats’ (Delirics, 2022), que ja ha donat a conèixer èxits com ‘De Lao’. Seguidament, publicaven ‘Supernova’ (Delirics, 2023), el seu segon disc que parla de l’amor, la maduresa i el pas del temps. Un àlbum que segueix una clara línia sonora pop amb influència dels anys 80, on s’aventuren amb temes disco, música d’arrel més festiva i fins i tot, cançons més fosques, introspectives i electròniques, que ja han presentat damunt d’escenaris com el Mercat de Música Viva de Vic o l’escenari d’ELS40 a les Festes de La Mercè de Barcelona.


Després de fer els seus primers passos com a grup i esdevenir una de les bandes del moment, Sexenni acaba de publicar una de les col·laboracions més esperades i potents fins al moment, ‘Grup de Pop’, un tema on el grup revelació lleidatà i el duet mataroní de moda, The Tyets, s’han ajuntat per representar la història de tot jove que es vol dedicar a la música i acaba abocat a fer música pop. ‘Grup de Pop’ ja és tot un èxit i com no podia ser d’altra manera, Sexenni ara ens presenta un hit estiuenc en tota regla: ‘La Faràndula’, una oda a la festa. 





Aquesta cançó reivindica la festa major d’arrel mediterrània, tradicional i de poble, combinant elements del mestissatge amb la música urbana i melodies pop. La lletra narra les diferents perspectives des de les quals es pot viure qualsevol revetlla: des de l’àvia que guanya un pernil a la rifa fins al jove que es desperta de ressaca. No deixa de ser una visió de 360 graus de tot el que passa en qualsevol festa estiuenca: rauxa, amistat, amor, desamor... ‘La Faràndula’ ve de la mà d’un videoclip dirigit per l’Alba Muñoz, on acompanya al grup en la seva vida farandulera: proves de so i concerts, però també, molta festa!


Endinsa’t en ‘La Faràndula’ dels Sexennis, un tema que fa olor d’estiu i de hit absolut!





Commenti


bottom of page