top of page

Sexenni estrenen ‘La Faràndula - Remix’ amb DJ Trapella


Sexenni La Faràndula Remix DJ Trapella

Sexenni és una de les darreres sorpreses amb més creixement del panorama musical català, ja que en temps rècord ha esdevingut un dels grups de moda i amb més projecció del país! 


Després de fer les seves primeres passes com a grup fa poc més de dos anys i esdevenir una de les bandes del moment, Sexenni no ha parat de generar èxits com 'De Lao', 'Per la borda', 'Supernova' o ‘Grup de Pop’, un tema on el grup revelació lleidatà i el duet mataroní de moda, The Tyets, ho estan petant molt i molt fort! Però si algú pensava que amb això la feina estava feta és que no coneix als Sexenni. Els Beatles de Lleida ja tenen cançó d’estiu, i quina cançó! ‘La Faràndula’ arriba amb la calor: una oda a la festa, al bon temps, i a la gresca!


Després d’aquest exitós llançament, Sexenni porta el seu últim single a les discoteques amb ‘La Faràndula – Remix’, de la mà d’una de les DJ’s del moment: la DJ Trapella. La combinació entre un dels grups de moda del pop català i una de les DJ’s més cotitzades del país, ha donat fruit a una versió fresca, ballable i per punxar a tots els clubs!


Amb influències del merengue urbà i “l’electrollatí”, si ‘La Faràndula’ ja era un hit per sí sola, aquesta nova versió promet ser una de les cançons essencials de qualsevol revetlla estiuenca!






Commentaires


bottom of page