top of page

P.A.W.N Gang presenten ‘TATiANAS RAXETS i PUT4S’.


P.A.W.N Gang "TATiANAS RAXETS i PUT4S"

P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui, s’ha convertit ja en el fenomen musical i cultural de tot un país! 2011 va ser el seu any de naixement i des d’aleshores, la seva popularitat ha anat creixent a través dels seus videoclips pujats a YouTube, per fer un estil completament desconegut en aquell moment a Catalunya. Després de presentar diversos EP’s i singles amb una rebuda espectacular per part del públic i dels mitjans, l’any 2017 van publicar el seu primer llarga durada: ‘Pretty Ass White Niggas’.


La P.A.W.N acaba d’engegar una nova etapa amb diversos senzills com ‘CHiKAGO’, ‘PENTHAUS’, ‘KE FARiA’, ‘CURVAS DA LA BiDA’ i ‘L.A CLiKA’, avançaments d’un nou treball, amb el qual tornen a consolidar-se com els reis del panorama, trencant esquemes d’una escena urbana que cohabita amb la música comercial.


Ara, en ple estiu, la P.A.W.N. Gang presenta «TATiANAS, RAXETS i PUT4S». Aquests, son només 3 de les maneras d’anomenar la professió més antiga de la humanitat.. podríem dir-ho de moltes altres però aquest tema destaca per ser breu i contundent, no pas poètic. Barres a l’estil P.A.W.N., amb un so més rap que de costum però que ja hem pogut escoltar als avançaments del nou àlbum amb "LA CLiKA" o en l'anterior a "BALAS VOLAN". Friendly reminder de que: «O estàs amb la squad o hi estàs en contra».









Commentaires


bottom of page