top of page

Nou single de P.A.W.N. Gang, 'KE FARiA’


P.A.W.N. Gang - KE FARiA

P.A.W.N. Gang, acrònim de Pretty Ass White Niggas Gang, és un grup de música urbana nascut el 2011 a Catalunya, que s'ha convertit en una influència clau i tot un referent per a tots els artistes del gènere urbà a Catalunya. Van guanyar popularitat ràpidament gràcies als seus videoclips a YouTube, introduint un estil musical desconegut totalment en aquell moment, avançant-se així al que actualment domina el panorama i convertint-se en la font d’inspiració de tota l’escena actual. El seu primer àlbum, 'Pretty Ass White Niggas', és ja història de la música.


Amb la mixtape 'RESPAWN' (2022), el grup va celebrar els seus deu anys de trajectòria, marcant un punt d'inflexió en la seva carrera. La gira associada a 'RESPAWN' va ser un èxit rotund, amb concerts destacats com el "sold out" a la Sala Wolf de Barcelona.


Ara, P.A.W.N. Gang ha iniciat una nova etapa amb el que serà el seu nou disc del que ja hem escoltat els temes 'CHiKAGO' i 'PENTHAUS',  i ara és el torn del seu darrer single, 'KE FARiA'. Aquesta cançó és un punt important en la seva evolució, ja que expressa la seva estima entre els membres del grup i reflexiona sobre el camí que han recorregut fins ara.


Escolta ja 'KE FARiA', el nou single de la P.A.W.N. Gang, sempre joves i frescos, els més reals de l’escena!











Comments


bottom of page