top of page

Nou single de Neisha, '3Bé'


Neisha - 3Bé

Neisha presenta un perfil a mig camí entre la deconstrucció de l’escena club i la singularitat d’una artista pop. Combinant el reggaeton, el dancehall i el trap melòdic, l'artista de Barcelona et porta a un altre nivell amb la seva música... gèneres poc protagonitzats en català i menys, liderats per una dona. Neisha es va donar a conèixer l’any 2016 amb el grup Crimen Pasional, dels primers de reggaeton en català i ja ha actuat a sales com la Sala Apolo i la Sidecar, entre d’altres. Fins i tot, la seva música ha traspassat fronteres fins a arribar a Berlín per una festa d’NTS x Adidas.


Anime en català’ és el seu darrer treball que va presentar just fa un any, on les estètiques són clarament influenciades per l’anime i el manga, explorant la seva cara “kawaii” sense amagar el seu costat més eròtic o “hentai”. Un disc on col·labora amb artistes com Lil Guiu (P.A.W.N Gang) i on trobem des de dancehall fins a una batxata romàntica. L’èxit d’’Anime en català’ ja l’ha portat a actuar a festivals com l’Strenes Urbana, compartint escenari amb artistes com la Mushkaa, Sofía Gabanna o Scorpio, com també al Festigàbal al costat d’artistes com Mainline Magic Orchestra o Renaldo & Clara



Ara, l’artista barcelonina col·labora amb el menorquí Malánima en ‘3Bé’, una cançó melòdica d’electrònica pop experimental amb tocs de Funk i Jersey beat, carregada d’un missatge positiu. ‘3Bé’ és saber gaudir del present, tot i les dificultats de viure de manera precària a zones urbanes.


Refresca’t aquest estiu amb ‘3Bé’, el nou senzill de la Neisha i Malánima que et posarà de bon humor i t’acompanyarà aquestes vacances! 






Kommentare


bottom of page