top of page

Nou single de Lluc, 'KILIMANJARO’


Lluc és un dels artistes amb més personalitat i projecció dins del panorama català. L’artista de Santa Maria de Palautordera ha creat un so, estil i marca pròpia enllaçant el món urbà amb l’indie pop. Aquesta barreja, sens dubte, ha fet que es guanyi ràpidament el reconeixement del públic i, a la vegada, que es diferenciï de tota la resta de propostes. 


‘Benvolguda Nostàlgia’ va ser el seu àlbum de debut, on va sorprendre amb hits com ‘Galtes vermelles’. El 2023, amb el seu segon disc ‘peixcru’s shisha lounge’ va consolidar-se dins l’escena musical amb èxits com ‘i <3 paris’ i ‘q fas avui?’. I a principis d’aquest any publicava un nou EP: ‘TOTES LES VEUS ARA SÓN ECOS’, un projecte de cinc cançons amb un so i estètica conjunta, cohesionada i concisa: rap, indie, reggaeton i trap. Dins d’aquest darrer treball trobem diverses col·laboracions com ‘ALS GENS’, tema on suma forces Galgo Lento o ‘HENNA’, un reggaeton lent de la mà de dos artistes del moment: Dani6ix & IZZKID.


LLUC - ‘KILIMANJARO’

Aquest estiu, Lluc torna amb ‘KILIMANJARO’, un primer avançament del seu nou àlbum: ‘VAM NÉIXER PER FER AIXÒ’, que veurà la llum a la tardor. 


‘KILIMANJARO’ és un tema que presenta juntament amb l’artista maig, amb sons afro com ja havíem vist en projectes anteriors i que, sens dubte, promet ser un hit d’estiu. Produïda entre Galgo Lento i jamzz, ‘KILIMANJARO’ es presenta amb un videoclip rodat en analògic dirigit per Marc Esquirol


El projecte de Lluc agafa força amb el nou àlbum que està a punt de presentar i que sens dubte, és un pas endavant molt fort que marcarà un abans i un després en la trajectòria musical de l’artista!











Comments


bottom of page