top of page

Nou single de Lil Aiden, 'LABIA Y MIEL’


Lil Aiden, nascuda a Sabadell, obre pas a la seva cara més íntima tornant al rap d’una manera eclèctica, però amb una notable influència de l’Old School. Amb referents com CurrencyMac MillerRafael Lechowsky o Little Simz, busca sempre sons que s’ajustin al sentiment de la situació que narra. A vegades molt explícita i a vegades molt metafòrica, però sempre intensa; i amb inputs molt variats i amb molt a dir, Lil Aiden presenta la seva faceta més crua i pura.


‘SUBNRMAL’ va ser la seva carta de presentació, que ens va permetre endinsar-nos en una Lil Aiden que ningú abans coneixia. Seguidament, ens va presentar ‘CUCAS’, un rap que narra la part més inestable i fosca de la personalitat. El tercer avançament de la cantant sabadellenca va ser ‘Maliko’, un senzill que parla de l’estat d’eutímia en el qual la rapera sempre voldria estar: una expressió de la neutralitat emocional que permet no magnificar el que és bo, ni el que és dolent. 


LABIA Y MIEL

Després de presentar-nos ‘RUN’, el seu darrer senzill, un rap que representa aquell moment de la vida que pot tenir qualsevol nen de barri en el que tot li és igual, ara, arriba la primera col·laboració de Lil Aiden: ‘Labia y miel’, una cançó que parla de la dicotomia en la definició de l’estereotip històric de gènere. Aquesta vegada, acompanyada de l’extremenya Canchalera, llancen el missatge que ambdues es consideren dones ambivalents que no necessàriament encaixen en cap de les etiquetes segons l’estil musical, o l’aspecte físic. 


Escolta ja ‘Labia y miel’, el rap que arriba de la mà de les MC’s amb més flow i projecció del panorama: Lil Aiden i Canchalera!











Comentarios


bottom of page