top of page

Nou single de la P.A.W.N Gang, ‘SiGRiSTiET’


P.A.W.N Gang - SiGRiSTiET

P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui, s’ha convertit ja en el fenomen musical i cultural de tot un país! 2011 va ser el seu any de naixement i des d’aleshores, la seva popularitat ha anat creixent a través dels seus videoclips pujats a YouTube, per fer un estil completament desconegut en aquell moment a Catalunya. Després de presentar diversos EP’s i singles amb una rebuda espectacular per part del públic i dels mitjans, l’any 2017 van publicar el seu primer llarga durada: ‘Pretty Ass White Niggas’.


El temps passa, però la P.A.W.N Gang segueix més activa que mai. Després de l’èxit rotund de la seva darrera mixtape ‘RESPAWN’ (Delirics, 2022), un àlbum que ha suposat un abans i un després en la trajectòria musical dels artistes catalans, ja que representa els deu anys de trajectòria com a grup, la P.A.W.N ens seguia sorprenent amb temes com ‘Sassa’, un afrotrap que suposava el tancament d’aquesta etapa; ‘Ganas’, el primer beat de House de la P.A.W.N Gang o bé, ‘La Paka’, un corrido en català, un estil mai vist en aquesta llengua. Fa poc tancaven la celebració de la gira ‘RESPAWN’ -que ha estat tot un èxit amb sold out a la Sala Wolf de Barcelona- on han reviscut durant tot el 2023, en concerts, tota la trajectòria de tants anys d’aquesta banda pionera.


Ara, acaben d’engegar una nova etapa amb ‘CHiKAGO’ i ‘PENTHAUS’, dos avançaments d’un nou treball, amb el qual tornen a consolidar-se com els reis del panorama, trencant esquemes d’una escena urbana que cohabita amb la música comercial. 



Amb ‘PENTHAUS’, ens mostraven el Trap al més pur estil P.A.W.N Gang; ara, presenten un tercer avançament amb ‘SiGRiSTiET’, un nou single de Lil Guiu, Teuma Thug, Monrra Straps i Good Jan, els quatre germans del grup que han crescut junts i que ara, en aquesta nova cançó amb influència russa, parlen de la dicotomia entre feina i diners, la dificultat d’aconseguir guanyar diners, intentant treballar el menys possible i exprimir la vida d’oci. 


Escolta ja ‘SiGRiSTiET’, el nou debut de la P.A.W.N. La millor manera de consolidar el RESPAWN de la Gang!





Comentarios


bottom of page