top of page

Nou single de Flashy Ice Cream, 'Atracció Magnètica’



Flashy Ice Cream & Mushkaa - Atracció Magnètica


Amb un estil incomparable i 100% reconeixible, Flashy Ice Cream ja s'ha erigit com un dels grups pioners de la música urbana en català. La fusió única que fan de trap, rap, pop urbà i dancehall, ha conquistat el cor de milers de joves arreu del país. Després de tota aquesta trajectòria i de passar uns mesos a Argentina col·laborant amb productors i artistes locals, els Flashy es troben en el punt culminant d’una nova etapa. Durant tot aquest 2024, el grup de Sabadell publicarà el seu nou àlbum ‘Sempre Joves’, que promet ser el millor de la seva història! 


El primer volum del disc ja ha sortit a la llum, amb l’aclamat 'Cada Tren', que ja ressona a totes les ones de les ràdios comercials, i altres hits com 'Entremeliada', un vibrant reggaeton on Flashy canta al costat de l’altre duet de moda Dani6ix i IZZKID. Una segona col·laboració que arriba des de terres argentines amb 'Tiki Taka', i ‘A qui trucaries?’ un sorprenent “corrido” mexicà que captiva a l’instant.


Ara però, ens fan un tast del segon volum que està a punt d’arribar. ‘Atracció Magnètica’ és el primer avançament de ‘Sempre Joves x2’, una col·laboració amb la Mushkaa, una de les artistes que més ho està petant dins la nova era del panorama urbà català. Aquesta cançó plegats parla de la forta atracció que pots arribar a sentir per algú i ens porta a gaudir del moment sense pensar en els problemes. A més, els Flashy reivindiquen en aquest tema, l’evolució que estan vivint com a grup, que els ha portat a trepitjar escenaris de renom i a compartir-los amb artistes icòniques com és actualment amb qui comparteixen aquest senzill: la Mushkaa


Gaudeix d’aquest estiu amb els teus amb ‘Atracció Magnètica’, el nou hit estiuenc de Funk Brasiler i Techno House que et porten Flashy Ice Cream i Mushkaa!






Comments


bottom of page