top of page

Nou single de Cloe, 'No em rentes’


Cloe és la promesa emergent del panorama català que es va donar a conèixer amb la seva primera maqueta al Concurs de Talents Emergents de Música Urbana KLK, del qual va sortir guanyadora en una final celebrada a la Fira de Vilaseca (FiM), on ja va demostrar que, té un talent innegable com a cantant i com a productora. 


Actualment, es troba en ple procés de producció del seu àlbum de debut, que veurà la llum aquest 2024. Abans, però, ja ens ha avançat temes que s’han convertit en tot un èxit: ‘Trampa’, ‘Entre el fum’, ‘P*TA SEXY’ i ‘En el club’. Quatre senzills frescos i ballables on l’artista barcelonina ha explorat amb el gènere Urban i Funk Carioca i ha aconseguit en temps rècord superar les 10 mil reproduccions convertint ‘Entre el fum’ en un hit que ja està sonant a les ràdios musicals de Catalunya com ELS40 Urban, Flaixbac i iCat FM, entre d’altres. 


Cloe 'No em rentes'

Després d’aquests avançaments, Cloe ens presentava la seva primera col·laboració amb un artista que ja està a primera fila de l’escena catalana i amb qui comparteix segell: Lluc, amb el reggaeton ‘Locos’. Tema que fins al dia d’avui, no hem parat de ballar. Però Cloe no ens deixa de sorprendre i ara, abans que comenci l’estiu, ens presenta ‘No em rentes’, una cúmbia amb una sonoritat fresca i estiuenca que juntament amb la lletra, convida, sens dubte, a gaudir de l’estiu. ‘No em rentes’ parla des de l’empoderament femení sobre totes aquelles relacions que ja han caducat i no valen la pena, i com amb força i voluntat, sempre ens en podem en sortir. 


Escolta ja ‘No em rentes’, el nou hit estiuenc de la Cloe, un dels talents emergents amb més projecció del panorama i de la que segur, en sentireu molt a parlar durant els pròxims mesos!





Комментарии


bottom of page