top of page

Neisha presenta nou single ‘Les Prada’.


‘Les Prada’. Neisha

Neisha presenta un perfil a mig camí entre la deconstrucció de l’escena club i la singularitat d’una artista pop. Combinant el reggaeton, el dancehall i el trap melòdic, l'artista de Barcelona et porta a un altre nivell amb la seva música... gèneres poc protagonitzats en català i menys, liderats per una dona. Neisha es va donar a conèixer l’any 2016 amb el grup Crimen Pasional, dels primers de reggaeton en català i ja ha actuat al Festival Strenes Urbana i a sales com la Sala Apolo i la Sidecar, entre d’altres. Fins i tot, la seva música ha traspassat fronteres fins a arribar a Berlín per una festa d’NTS x Adidas.


‘Anime en català’ és el seu darrer treball que va presentar just fa un any, on les estètiques són clarament influenciades per l’anime i el manga, explorant la seva cara “kawaii” sense amagar el seu costat més eròtic o “hentai”. Un disc on col·labora amb artistes com Lil Guiu (P.A.W.N Gang) i on trobem des de dancehall fins a una batxata romàntica. L’èxit d’’Anime en català’ ja l’ha portat a actuar a festivals com l’Strenes Urbana, compartint escenari amb artistes com la Mushkaa, Sofía Gabanna o Scorpio, com també al Festigàbal al costat d’artistes com Mainline Magic Orchestra o Renaldo & Clara





Després de col·laborar en el seu darrer senzill ‘3Bé’ amb el menorquí Malánima, en una cançó melòdica d’electrònica pop experimental amb tocs de Funk i Jersey beat, ara, l’artista barcelonina presenta ‘Les Prada’. Neisha torna a importar un gènere musical al català per primera vegada, rapejant en un beat de trap de L-Street. Inspirat en el so de la nova onada d’Atlanta sorgida en els últims tres anys, on els joves productors han canviat els patrons habituals de les instrumentals, la cançó té una estètica dark/rage amb melodies fosques. 


Escolta ja ‘3Bé’, la faceta més alegre de Neisha i ‘Les Prada’, la seva cara més fosca. Aquest estiu, Neisha t’acompanya amb el mood que prefereixis!





Comments


bottom of page