top of page

Xicu torna amb ‘LO NOSTRE’: el seu nou senzill.


‘LO NOSTRE’ Xicu

Els inicis de Xicu van ser prou tendres i introspectius amb els seus treballs ‘sol’ i ‘BLAU’. Un any més tard, l’artista tornava amb nova música i ens presentava un directe més potent i fosc que ens feia viatjar per un imaginari d’amor i desamor sense fre. Amb estils que passen pel trap, pop, hyper pop i synth pop, Xicu ens presentava just fa un any el seu EP ‘22’ (Delirics, 2023). Un treball amb una sonoritat molt més radical als treballs anteriors i que comptava amb col·laboracions potents com la de la Julieta, el Teuma Thug (P.A.W.N Gang) i Galgo Lento


Ara, Xicu ha emprès un nou camí musical i ho ha fet amb un primer avançament: ‘clavat a dins’, un primer tema d’un disc que veurà la llum a la tardor. Aquesta cançó parla d’una relació que ha deixat de funcionar i s’ha acabat de manera sobtada. ‘clavat a dins’ mostra la sensació que et queda dins quan una cosa que t’importava, encara no s’ha resolt. 


Xicu ens fa ara un segon avançament amb ‘LO NOSTRE’, un tema pop-reggaeton català que ens ensenya a fer senzilles aquelles situacions complexes que trobem en una relació. 


Amb referents com Rusowsky, Ralphie Choo o Tristán!, i estils que van des del Jersey Club, el pop, l’urban i el Funk Carioca, Xicu ho torna a fer: ‘LO NOSTRE’ és el seu nou senzill que et farà viatjar per un sense fi d’emocions! 





Yorumlar


bottom of page