top of page

Lluc presenta ‘2002’, un segon avançament del nou àlbum que està a punt d'arribar.


Lluc - 2002

Lluc és un dels artistes amb més personalitat i projecció dins del panorama català. L’artista de Santa Maria de Palautordera ha creat un so, estil i marca pròpia enllaçant el món urbà amb l’indie pop. Aquesta barreja, sens dubte, ha fet que es guanyi ràpidament el reconeixement del públic i, a la vegada, que es diferenciï de tota la resta de propostes. 


Aquest estiu, Lluc ens presenta alguns avançaments del seu nou àlbum ‘VAM NÉIXER PER FER AIXÒ’, que veurà la llum a la tardor. ‘KILIMANJARO’ va ser el primer senzill d’aquest nou disc. Produït pel Galgo Lento i jamzz, i juntament amb la veu de l’artista Maig, ja ha aconseguit que amb sons afros -com ja havíem vist en treballs anteriors- aquest tema es converteixi en tot un hit estiuenc!



Ara, Lluc presenta ‘2002’, un segon avançament que sampleja la cançó ‘Per cada u’ de la Mar Pujol, un tema folklòric català que ara, amb aquesta readaptació, fa que tingui una energia totalment diferent i que et transporti a l’essència del Lluc que t’enganxa i enamora amb la seva sensibilitat i potència única. 


Lluc agafa força amb aquest nou àlbum que està a punt de presentar i que, sens dubte, és un pas endavant molt fort que marcarà un abans i un després en la trajectòria musical de l’artista!





Comments


bottom of page