top of page

‘Això és l’estiu’ de Flashy Ice Cream i The Tyets es converteix en la banda sonora d’aquest estiu.


Això és l’estiu - Flashy Ice Cream, The Tyets

Amb un estil incomparable i 100% reconeixible, Flashy Ice Cream s'ha erigit com un dels grups pioners de la música urbana en català. La fusió única que fan de trap, rap, pop urbà i dancehall, ha conquistat el cor de milers de joves arreu del país.


Després de tota aquesta trajectòria i de passar uns mesos a Argentina col·laborant amb productors i artistes locals, els Flashy es troben en el punt culminant d’una nova etapa. Durant tot aquest 2024, el grup de Sabadell publicarà el seu nou àlbum ‘Sempre Joves’, que promet ser el millor de la seva història!


Ja han avançat la primera part amb ‘Sempre Joves x1’, i ara presenten ‘Sempre Joves x10’, el segon volum de l’àlbum que arriba amb la calor. Un recull de sis cançons, totes amb energia estiuenca i amb estils que van des del reggaeton, Drum & Bass i UK Garage, fins al House Techno, Afro i el Mambo; i on col·laboren amb artistes de la talla de la Mushkaa. Un volum que compta amb els millors productors de l’escena actual com és el Pep Saula, l’Scotty DK i el Roots, tots referents del nou panorama urbà català. 



‘Això és l’estiu’ és l’última cançó que surt dins de ‘Sempre Joves x10’, una col·laboració amb The Tyets, el grup que més ho està petant dins el panorama musical català, i en la producció trobem al Pep Saula, un dels productors que més s’està posicionant aquest any a primera línia de l’escena. Amb aquests ingredients i els ritmes “afro” i reggaeton que ens porten plegats, ‘Això és l’estiu’ es converteix -indubtablement- en la millor banda sonora d’aquest estiu! Un tema que parla del que representa l’estiu pels Flashy i com el viuen amb la gent que més estimen. 


Escolta ja ‘Això és l’estiu’, el més fresc del panorama de la mà de Flashy Ice Cream i The Tyets, els teus artistes preferits!





תגובות


bottom of page